Via Google+ delen:

Japanse keuken behoort tot cultureel erfgoed

De traditionele Japanse keuken is zo uniek dat het van UNESCO de status van cultureel erfgoed heeft gekregen. Laat je inspireren door Japanse recepten met de sauzen van Kikkoman.

meer
Wetenswaardig

Kikkoman receptenwedstrijd 2017

De 3e editie van de Kikkoman receptenwedstrijd vond plaats in de prachtige Taste of Okura, de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam. Het was een mooie en spannende dag vol smaaksensaties. Deelneemster Colinda Oosterveen wist de jury te overtuigen met haar culinaire creatie: hutspot met sojasaus.

meer

Zelfgemaakte sushi

Heb je ooit zelf sushi gemaakt? Geniet ervan om het samen met je familie en vrienden te bereiden en serveer het met Kikkoman Natuurlijk gebrouwen sojasaus. Ontdek hoe het werkt ...

meer

Vers uit de oven

Gerechten die langzaam bereid worden in de oven smaken nog beter wanneer ze op smaak gebracht worden met de sauzen van Kikkoman. De heerlijke geuren en aroma’s zullen er voor zorgen dat het water je in de mond loopt!

meer

Stevige soepen en stoofschotels

Wanneer de dagen korter worden komen de soepen en stoofschotels weer tevoorschijn op ons menu. Mis niet de kans om je soepen nog lekkerder te laten smaken door onze natuurlijk gebrouwen sojasaus toe te voegen.

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Elke week een
heerlijk recept!

Wij sturen u gratis recepten per e-mail.