Kookwedstrijd

  Kikkoman Receptenwedstrijd

  Vind jij het leuk om nieuwe receptjes te bedenken? Stuur ons dan je favoriete homemade recept toe, bereid met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.

  Kikkoman organiseert voor de derde keer op rij de Kikkoman Receptenwedstrijd. Deelname is heel eenvoudig. Bedenk je favoriete en makkelijk te bereiden recept met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus. Dit mag een Aziatisch recept zijn, maar denk ook eens out of the box en pas een andere keuken toe. Maak een mooie foto van het gerecht en upload deze samen met het recept op deze site. Wij zijn namelijk op zoek naar het allerlekkerste recept, dat op smaak is gemaakt met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.

  Alle recepten worden beoordeeld door een culinaire vakjury bestaande uit: Jorrit en Sofie van foodblog www.lekkerensimpel.com en de twee sterrenchefs van Hotel Okura Amsterdam - Onno Kokmeijer en Masanori Tomikawa.

  De jury selecteert de 10 beste recepten. De bedenkers van deze tien recepten worden allemaal uitgenodigd voor een uitgebreide sushi workshop in Hotel Okura. De top 5 wordt uitgenodigd om te overnachten in Hotel Okura, waar zij de volgende dag (zaterdag 2 december) hun recept mogen bereiden voor de jury.

  De bedenker van het lekkerste recept – aldus de jury – wordt beloond met twee tickets naar Japan én een plaatsing van het recept op lekkerensimpel.com! De 5 beste recepten worden op de Kikkoman website geplaatst. Ook voor de andere finalisten zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een diner voor twee bij restaurant Yamazato, een diner voor twee bij Teppanyaki restaurant Sazanka, een professioneel koksmes en een authentieke Japanse sake set.

  Overtuig de jury van jouw kookkunsten en stuur je recept in vóór 30 september!

  Benieuwd hoe de wedstrijd er vorig jaar uit zag? Klik hier.

  1. Kies jouw recept

  • Maximale bestandsgrootte: 5.0 MB
  • Toegestane bestandsgrootte: doc, docx, rtf, txt, xls, xlsx

  2. Maak een foto van jouw recept

  • Maximale bestandsgrootte: 5.0 MB
  • Toegestane bestandsgrootte: jpg, jpeg, png, gif, bmp

  3. Voer je gegevens in

  (*) Verplicht veld

  Mocht het niet lukken om deel te nemen via het online formulier, dan kun je jouw recept en foto mailen naar info@kikkoman.eu.

  Aanmeldingsformulier + privacyverklaring

  Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. Inzendingen die na de sluitingsdatum worden ontvangen, zullen niet in behandeling worden genomen. De finalisten krijgen per e-mail bericht. De beslissing van de jury is definitief.


  De prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld. Een deelnemer kan slechts één keer deelnemen.