Via Google+ delen:

Kerstmenu’s met Umami-kick

De kersttijd is een van de culinaire hoogtepunten van het jaar. Laat u inspireren door vele feestelijke gerechten in de receptenwereld van Kikkoman. We hebben ook nog een trucje voor u: met een scheutje Kikkoman sojasaus verleent u ieder kerstmenu de Umami-rijke afronding.

meer

Temaki-party: makkelijk, lekker en veel plezier tijdens het rollen!

Inrollen en genieten - bij een Temaki-party staan alle favoriete ingrediënten op tafel en mag iedereen zich naar hartenlust bedienen. Temaki is eenvoudig te bereiden en garandeert een gezellige avond met vrienden en familie. Want uw eigen Temaki-wraps maken, smaakt niet alleen goed, maar is ook nog eens heel erg leuk! Laat u inspireren door de Kikkoman Temaki-recepten!

meer

Kent u Shabu-Shabu?

Flinterdun gesneden rundvlees, Chinese kool, wortels, paddenstoelen en nog verschillende andere groentensoorten; dat zijn de ingrediënten voor het Japanse bouillonfondue Shabu-Shabu. Kikkoman laat zien, waarom het gezellige eten zo populair is en welke Kikkoman sauzen er het beste bij passen.

meer

Fondue eens anders – met Kikkoman sauzen

Traditioneel fondue in de Shabu-Shabu-stijl - dat is heel makkelijk! Kikkoman laat u drie heerlijke recepten van de Europese klassieker met een Japanse touch zien.

meer

Werken bij Kikkoman

Kikkoman is wereldmarktleider in natuurlijk gebrouwen sojasaus. Om op dit niveau te blijven en uit te kunnen bouwen biedt biedt Kikkoman verschillende carrièremogelijkheden in uitdagende en interessante functies met uitstekende vooruitzichten. Maak deel uit van het team!

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.