Via Google+ delen:

 

Vegetarisch en halal met Kikkoman!

Kikkoman staat garant voor heerlijke smaken en heel veel afwisseling – voor iedereen! Al onze sauzen zijn namelijk ideaal voor het kruiden en verfijnen van vegetarische gerechten en zijn bovendien geschikt voor de halal-keuken.

meer

Kikkoman Receptenwedstrijd 2018

WANTED! De mooiste foto van jouw creatie met Kikkoman sojasaus of marinade. Hiermee kun je namelijk een Big Green Egg Mini of 1 van de 200 Kikkoman kookpakketten winnen! Grijp nu je kans en upload je foto. Ieder gerecht is mogelijk, dus wees creatief! 

meer

Sojasaus kan meer!

Sojasaus heeft talrijke goede eigenschappen. Het neutraliseert de sterke geuren van bepaalde ingrediënten: een paar druppels erop of even marineren en de geur wordt geneutraliseerd. Bovendien heeft sojasaus een bacteriostatische werking – ideaal voor liefhebbers van roze gebraden vlees, verse vis en zeevruchten.

meer

Snelle zomergerechten

Als het buiten zomers warm is, houden wij van gerechten die snel en eenvoudig kunnen worden klaargemaakt – zoals onze Kikkoman Superfood Bowl met avocado, zalm en rijst. Dit recept en andere lekkere zomerrecepten vindt u bij ons.

meer

De sterren van het BBQ seizoen

Kikkoman Teriyaki sauzen zijn een must-have voor het barbecueseizoen! Ze zijn niet alleen de perfecte kant-en-klare marinade voor vlees, vis en groenten, maar ook geschikt als dipsaus voor elk gegrild gerecht. Probeer het eens!

meer

Kikkoman sojasaus: een allround smaakmaker

Voeg dat extra tintje toe aan je dressings, dips en zelfgemaakte grillsauzen met Kikkoman sojasaus! Je zal verstelt staan van de smaak en veelzijdigheid: Kikkoman sojasaus verrijkt vele sauzen en gerechten.

meer
Wetenswaardig

Kikkoman receptenwedstrijd 2017

De 3e editie van de Kikkoman receptenwedstrijd vond plaats in de prachtige Taste of Okura, de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam. Het was een mooie en spannende dag vol smaaksensaties. Deelneemster Colinda Oosterveen wist de jury te overtuigen met haar culinaire creatie: hutspot met sojasaus.

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.