Via Google+ delen:

Met volle kracht door de zomer!

Warmte en zonneschijn kunnen behoorlijk vermoeiend zijn voor het lichaam! Om goed en wel door de zomer te komen, toont Kikkoman u een aantal geweldige producten met veel vitamines en mineralen - en natuurlijk ook de passende recepten met Kikkoman sojasaus!

meer

Snelle recepten voor de zomer

Als het buiten echt heet is, wil je zonder veel moeite lichte en verse maaltijden op de tafel zetten. De juiste combinatie van zomerse ingrediënten en een fris aroma met behulp van onze Kikkoman sojasausen zorgt voor een optimale energieboost op elk moment van de dag.

meer

Lichte en frisse zomerse salades met Kikkoman-sauzen

De Kikkoman soja- en speciale sauzen zijn uitermate geschikt voor de bereiding van saladedressings en vinaigrettes. Probeer de diversiteit van dressings of vinaigrettes met onze sojasauzen of andere sauzen zoals Ponzu Zitrone, Ponzu Orange of Ponzu Chili. Geniet van uw zomerse salades met de sauzen van Kikkoman.

meer

Ontdek onze talrijke BBQ-receptvideo’s en probeer onze spiesjes eens!

De caloriearme Kikkoman-sauzen zijn ideaal voor barbecuegerechten. Vervang de ketchup voor het dippen van de gerechten gewoon eens door onze Kikkoman-sauzen. Of marineer steaks, vis, groente en co. met onze sojasauzen. In onze receptvideo’s ziet u, hoe u echte BBQ-delicatessen op tafel zet!

meer

Werken bij Kikkoman

Kikkoman is wereldmarktleider in natuurlijk gebrouwen sojasaus. Om op dit niveau te blijven en uit te kunnen bouwen biedt biedt Kikkoman verschillende carrièremogelijkheden in uitdagende en interessante functies met uitstekende vooruitzichten. Maak deel uit van het team!

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.