Via Google+ delen:

#Kikkoman op Instagram!

We zitten nu ook op Instagram! Hier vind je veel inspiratie, recepten en natuurlijk informatie over de Japanse keuken. Volg kikkoman_europe!

Naar Kikkoman op Instagram

Lekker glutenvrij

Als je glutenintolerant bent, wil dat nog niet zeggen dat je het zonder lekkere smaken moet doen. Zeker als je je gerechten op smaak brengt met de glutenvrije sauzen van Kikkoman.

meer

Japanse keuken behoort tot cultureel erfgoed

De traditionele Japanse keuken is zo uniek dat het van UNESCO de status van cultureel erfgoed heeft gekregen. Laat je inspireren door Japanse recepten met de sauzen van Kikkoman.

meer
Wetenswaardig

Kikkoman receptenwedstrijd 2017

De 3e editie van de Kikkoman receptenwedstrijd vond plaats in de prachtige Taste of Okura, de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam. Het was een mooie en spannende dag vol smaaksensaties. Deelneemster Colinda Oosterveen wist de jury te overtuigen met haar culinaire creatie: hutspot met sojasaus.

meer

Zelfgemaakte sushi

Heb je ooit zelf sushi gemaakt? Geniet ervan om het samen met je familie en vrienden te bereiden en serveer het met Kikkoman Natuurlijk gebrouwen sojasaus. Ontdek hoe het werkt ...

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.