Via Google+ delen:

Kikkoman Receptenwedstrijd 2018

WANTED! De mooiste foto van jouw creatie met Kikkoman sojasaus of marinade. Hiermee kun je namelijk een Big Green Egg Mini of 1 van de 200 Kikkoman kookpakketten winnen! Grijp nu je kans en upload je foto. Ieder gerecht is mogelijk, dus wees creatief! 

meer

Kruidenschool voor beginners

School begint weer! Wilt u iets nieuws leren? Informeer bij ons hoe u sojasaus op de juiste wijze doseert en breng uw gerechten op smaak als een professionele kok.

meer

Verlekker het met Kikkoman ♥ ♥ ♥

Je blijft leren: Bijzonder veelzijdig is onze Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus. U kunt ze voor verschillende gerechten - op verschillende manieren gebruiken. Hier laten wij zien hoe.

Bekijk het nu!

Vegetarisch en halal met Kikkoman!

Kikkoman staat garant voor heerlijke smaken en heel veel afwisseling – voor iedereen! Al onze sauzen zijn namelijk ideaal voor het kruiden en verfijnen van vegetarische gerechten en zijn bovendien geschikt voor de halal-keuken.

meer

Sojasaus kan meer!

Sojasaus heeft talrijke goede eigenschappen. Het neutraliseert de sterke geuren van bepaalde ingrediënten: een paar druppels erop of even marineren en de geur wordt geneutraliseerd. Bovendien heeft sojasaus een bacteriostatische werking – ideaal voor liefhebbers van roze gebraden vlees, verse vis en zeevruchten.

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.