Via Google+ delen:

Ontdek onze talrijke BBQ-receptvideo’s en probeer onze spiesjes eens!

De caloriearme Kikkoman-sauzen zijn ideaal voor barbecuegerechten. Vervang de ketchup voor het dippen van de gerechten gewoon eens door onze Kikkoman-sauzen. Of marineer steaks, vis, groente en co. met onze sojasauzen. In onze receptvideo’s ziet u, hoe u echte BBQ-delicatessen op tafel zet!

meer

Paas- en lentegerechten met Kikkoman

Wist u dat sojasaus ook ideaal past bij eiergerechten? Laat u deze lente en tijdens de paasdagen inspireren door onze recepten, waarbij het kippenei centraal staat en natuurlijk gebrouwen sojasaus accenten zet met zijn Umami.

meer

Kikkoman receptenwedstrijd 2018

De 4e editie van de Kikkoman receptenwedstrijd vond plaats in de prachtige Taste of Okura, de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam. Het was een mooie en spannende dag vol smaaksensaties. Deelneemster Sophie van der Leeden wist de jury te overtuigen met haar culinaire creatie: flinke soep.

meer

Mexico met een snufje Azië

De natuurlijk gebrouwen Kikkoman sojasaus versterkt de smaak van traditionele gerechten bijna overal ter wereld. Als echte allrounder past hij bijvoorbeeld perfect in de Mexicaanse keuken. Probeer chili, wraps, fajitas, salsa en andere gerechten eens met een vleugje Azië!

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.