Via Google+ delen:

Mexico met een snufje Azië

De natuurlijk gebrouwen Kikkoman sojasaus versterkt de smaak van traditionele gerechten bijna overal ter wereld. Als echte allrounder past hij bijvoorbeeld perfect in de Mexicaanse keuken. Probeer chili, wraps, fajitas, salsa en andere gerechten eens met een vleugje Azië!

meer

Snelle hapjes voor thuis

Streetfood gaat bij iedereen over de tong. Rijdende verkoopkraampjes met hamburgers, wraps, spiezen en andere lekkernijen nodigen op steeds weer nieuwe locaties uit tot proeven – en de kleine heerlijkheden laten ons nieuwe smaakwerelden beleven. Neem eens een kijkje in onze recepten en snack met ons mee!

meer

Kruidenschool voor beginners

School begint weer! Wilt u iets nieuws leren? Informeer bij ons hoe u sojasaus op de juiste wijze doseert en breng uw gerechten op smaak als een professionele kok.

meer

Verlekker het met Kikkoman ♥ ♥ ♥

Je blijft leren: Bijzonder veelzijdig is onze Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus. U kunt ze voor verschillende gerechten - op verschillende manieren gebruiken. Hier laten wij zien hoe.

Bekijk het nu!

Vegetarisch en halal met Kikkoman!

Kikkoman staat garant voor heerlijke smaken en heel veel afwisseling – voor iedereen! Al onze sauzen zijn namelijk ideaal voor het kruiden en verfijnen van vegetarische gerechten en zijn bovendien geschikt voor de halal-keuken.

meer

YouTube

Recepten [+k]

Wat wilt
u koken?

Recept abonnement

Recept abonnement

Meer info over de inhouden, de aanmelding, de verzending en de annuleringsmogelijkheden vindt u in onze privacyverklaring.