Via Google+ delen:

Nieuwe aardappelen met knoflook en pepersaus

Ingrediënten voor 4 personen

per portie: 375 kJ / 90 kcal

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.

Bereiding

Leg de zongedroogde tomaten in lauwwarm water om ze zacht te maken. Haal ze uit het water en knijp het overtollige water eruit. Kook de aardappelen met schil bijna gaar (u moet er met een vork in kunnen prikken). Rasp de knoflook en snijd de aardappelen in de lengte door.

Meng de Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce Less Salt met de geraspte knoflook en zwarte peper. Bak de in de lengte gesneden aardappelen in boter, voeg de tomaten toe en roer door. Serveer met de knoflook-pepersaus en verse peterselie.

Tip: Gebruik voor een glutenvrije versie van dit recept onze Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten-Free Soy Sauce.

Allergenen: melk, soja, tarwe