Via Google+ delen:

Quinoa- en garnalen-bowl

per portie: 1754 kJ / 419 kcal

  • 250 g suikererwten
  • 150 g groene erwten
  • 100 g bloemkool
  • 200 g gekookte quinoa
  • 20 stuks gekookte garnalen
  • 2 rode andijvie
  • Een beetje veldsla
  • Half bosje bieslook
  • 5 takjes peterselie
  • 5 tl sesamolie
  • 5 tl Kikkoman Poké saus

Bereiding

Bereidingstijd: 15 min

Blancheer de erwten 2 minuten in kokend gezouten water. Giet ze af en zet ze opzij. Schil de garnalen. Was de sla en andijvie. Doe de quinoa in een slakom, voeg de gehakte bieslook en peterselie en 1 tl sesamolie toe. Mengen en verdelen in 4 kommen, vervolgens de groente en garnalen toevoegen.

Meng de poké saus met de resterende sesamolie en serveer dit als bijgerecht.