Kikkoman Food Blog

Japan, Washoku en Kikkoman zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Doe inspiratie op met onze thema’s.

Food Blog
BBQ - meer dan alleen maar grillen

Als u levensmiddelen grilt, liggen deze direct op de gloed. Tijdens het BBQ’en worden de te grillen levensmiddelen langzaam in de aromatische rook gegaard en krijgen een zeer duidelijke smaak.

Food Blog
Het geheim van een perfecte burger

Amerikaanse klassieker, pulled pork, pastrami of veganistisch: burgers hebben hun fastfood-image al lang en breed achter zich gelaten en de bereiding ervan is een waar feestje.

Food Blog
Snelle zomerse recepten

Als het buiten echt heet is, willen wij zonder veel moeite verse, lichte gerechten bereiden. De Kikkoman sojasauzen bieden de ideale combinatie van zomerse ingrediënten en verfrissend aroma.

Food Blog
Eenvoudige BBQ-recepten

De caloriearme sauzen van Kikkoman zijn een perfecte aanvulling voor grill-gerechten. Probeer ze eens als dip of voor het marineren van steaks, vis, groente of andere ingrediënten.

Food Blog
Met volle kracht door de zomer!

Heet zomers weer kan een sterke belasting zijn voor ons lichaam. Kikkoman heeft een paar fantastische ideeën voor levensmiddelen rijk aan vitamines en mineralen die u gedurende de hele zomer fit houden.

Food Blog
Teriyaki-sauzen voor het BBQ-seizoen

Zomer + zon = grillen! Met onze marinades kunt u tijdens het grillen echte heerlijkheden toveren. Zet uw steak en co. eens in de schijnwerpers!

Food Blog
Grillen met sojasaus, teriyaki, ponzu & co

En welk seizoen heeft er op culinair gebied nou zo veel te bieden als het BBQ-seizoen! Op de grill kunnen heerlijke gerechten worden bereid. Daarbij mogen marinades, dips en grillgarneringen natuurlijk niet ontbreken.

Food Blog
ONE TRAY – Heerlijke en eenvoudige oven- en grillrecepten

Vlees, vis of groenten: marineer uw gerechten met sojasaus en gril ze vuurvast. Zo kunt u heel eenvoudig fascinerende gerechten maken met de benodigde umami.

Food Blog
Eenvoudig, snel en lekker met Kikkoman

Trek in iets lekkers maar geen zin om te koken? Kikkoman heeft voor u wat snack-ideeën samengesteld die u in een handomdraai kunt maken.

Food Blog
Desserts met Kikkoman sojasaus

Desserts met sojasaus als ingrediënt zijn in Japan buitengewoon populair. Sojasaus wordt zelfs in ijsmixen gebruikt om ze een bijzonder karamel-achtige smaak te verlenen.

Food Blog
Eiergerechten met Kikkoman

Wist u dat sojasaus ook heerlijk gecombineerd kan worden met eiergerechten? De Japanse keuken kent zeer veel gerechten met eieren als hoofd- of aanvullend ingrediënt.

Food Blog
Sakura Zensen

Ieder jaar legt Sakura Zensen, de ‘kersenbloesemfront’ een deken van witte en roze bloesembladeren over Japan. Ervaar meer over het seizoen van de kersenbloesem.