Talrijke dressings met Kikkoman

Als hoofdacteur of als bijgerecht, in het bijzonder bij gerechten van de grill: salade wordt in veel verschillende variaties gekroond. Wist u dat onze verschillende Kikkoman-sauzen uitermate geschikt zijn, om uw saladecreaties te variëren?

Het volgende video legt uit hoe u eenvoudig een lekkere dressing voor een kleurrijke salade kunt maken. Bovendien laten we zien, met welke eenvoudige trucs die u uw salade kunt upgraden en hoe u hem langer kunt bewaren:

Bij de dressing kunt u naar hartenlust testen. Op basis van azijn en olie of yoghurt, dunner of dikker, krachtig, een beetje pittig of juist fruitig: wees creatief!

Wij hebben een aantal saladedressings en vinaigrettes samengesteld, waarbij de sauzen van Kikkoman voor Umami zorgen. Naast onze sojasauzen zijn ook onze speciale sauzen uitermate geschikt voor dressings:

Onze tips:

  • Als u het nog makkelijker wilt, kunt u gewoon onze kant-en-klare sesamdressing gebruiken. Crème-achtig en op smaak gebracht met gemalen sesam, zorgt hij voor een prachtige Japanse touch voor uw salade; dat is eens iets heel anders!
  • Salade met steak, kipfilet of garnalen verdelen, combineren met bessen en andere vruchten, gekarameliseerde noten of pijnboompitten als topping toevoegen of, of, of; de verschillende sauzen van Kikkoman zorgen voor dat beetje extra. Eet smakelijk!

Andere saladerecepten van Kikkoman

Naast groene salades met spannende dressings mogen ook de populaire pasta- en aardappelsalades niet ontbreken op de menukaart; noch bij de BBQ in de zomer, noch bij normale maaltijden. Om ervoor te zorgen dat deze altijd gevarieerd blijven, hebben we nog meer saladecreaties voor u samengesteld: