Snelle recepten voor de zomer

Als het buiten echt warm wordt, smaken lichte en vetarme gerechten bijzonder goed! De juiste combinatie van zomerse ingrediënten en een fris aroma zorgt voor een optimale energieboost op elk moment van de dag. Onze fruitig-lichte sauzen uit de Kikkoman Ponzu-serie, zoals de Ponzu Lemon. Ponzu Orange of Ponzu chili zorgen bijvoorbeeld voor een bijzondere levendigheid en frisheid van de gerechten. Door onze natuurlijk gebrouwen sojasaus krijgen zomers gerechten de Umami-kick en met de hartige saus voor poké-bowls heeft u de ideale begeleider voor uw zomerse bowl direct en kant-en-klaar binnen handbereik. We hebben enkele sterren uit onze zomerse keuken samengesteld en laten u zien hoe u in een oogwenk heerlijke maaltijden voor het hete seizoen van het jaar kunt bereiden. Laat u inspireren!

Lichte lunchrecepten voor elke dag

Voor de lunchpauze of als snack tussendoor zijn salades met wisselende ingrediënten een all-time favorite. Maar ook wraps en bowls met rijst, avocado, zalm of ananas zijn geweldig voor zomerse temperaturen en zijn bovendien ook snel klaar. Probeer het zelf:

Gerechten voor het zomerdiner

Nu begint de zomer met vele buitenactiviteiten, zwemmen, fietsen en meer. Na zo'n drukke dag in de zon mag een gezond en energiek diner natuurlijk niet ontbreken. Van lichte kipgerechten en visspecialiteiten tot vegetarische lekkernijen: hier vindt u verfijnde recepten die niet meer dan 30 minuten in beslag nemen.

Zoets voor zomerkinderen

Zelfs bij zwoel zomerweer hebben we af en toe trek in iets zoets: iets verfrissends fruitigs of ijs! Beide kunnen uitstekend worden verfijnd met Kikkoman sojasauzen. Laat u overtuigen door onze deze recepten: