Teriyaki-sauzen voor het BBQ-seizoen

Kikkoman Teriyaki Sauzen – De sterren van het BBQ seizoen

Zomer, zon, BBQ! Als het buiten warmer wordt, wordt het ook weer tijd voor de BBQ! Met sappige steaks, knapperige worstjes, gerookte vis of aromatische gegrilde groenten. Als je je gasten iets heel bijzonders wilt bieden, mogen de echte sterren van het BBQ seizoen – de heerlijke Kikkoman Teriyaki sauzen - niet ontbreken!

Heerlijk gemarineerd? BBQ plezier gegarandeerd!

Met de juiste marinade worden gegrilde gerechten nóg lekkerder! De Teriyaki BBQ-saus met Honing, Teriyaki saus met geroosterde sesam en de Teriyakisaus met Geroosterde Knoflook van Kikkoman zorgen voor heerlijke smaakbelevingen. Als kant-en-klare marinades zijn ze bijzonder geschikt voor snelle gerechten, maar gebruik de sauzen bijvoorbeeld ook eens als dipsaus bij gegrild vlees!

Culinaire smaakbelevenissen de grill

De smaak van de Kikkoman Teriyaki sauzen komt bijzonder goed tot zijn recht wanneer vlees, vis en groenten er volledig in gemarineerd zijn. Hoe langer de marineertijd, hoe intenser de smaak. De Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus met Honing zorgt voor een aangenaam zoet aroma. Voor degenen die liever een beetje hartigere smaak wensen is de Kikkoman Teriyakisaus met Geroosterde Knoflook de beste keuze.

Tip: dippen maar!

Een BBQ is pas echt compleet met heerlijke dipsauzen. Kikkoman Teriyaki sauzen zijn ook ideaal als heerlijke kant-en-klare dip voor vlees, vis, gevogelte en groente!