Via Google+ delen:

Product van de maand:
Teriyaki Marinade & Sauce

De Teriyaki Marinade & Sauce is dé musthave voor het BBQ seizoen! Ideaal voor het marineren van vis of vlees, maar ook te gebruiken als dipsaus bij gegrilde gerechten.

Teriyaki Marinade & Sauce

Authentieke Japanse keuken

De Japanners zijn al eeuwenlang meesters in de kunst van het bereiden en stijlvol presenteren van kleine lekkere gerechtjes. Voor deze Japanse tapas hebben we de naam ‘japas’ bedacht.

meer

‘Japas’ = Japanse tapas

Voor deze culinaire hapjes hebben we originele Japanse recepten gebruikt of inspiratie opgedaan in de traditionele Japanse keuken. Ontdek de heerlijke Japanse recepten die we voor je hebben uitgezocht.

meer

Natuurlijk gebrouwen sojasaus

Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus is niet alleen een prima keuze voor Japanse en Aziatische gerechten. De fijne smaak van deze natuurlijk gebrouwen sojasaus maakt het bovendien de perfecte smaakmaker voor de internationale keuken – van vlees- en visgerechten tot pasta, salades en soep.

Natuurlijk gebrouwen sojasaus

Natuurlijk gebrouwen minder zoute sojasaus

Voor koken met minder zout. Deze sojasaus is perfect om te koken met minder zout. Het verhoogt de smaak van elk gerecht met hartige umami.

Natuurlijk gebrouwen minder zoute sojasaus

Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus

De verzoeken en behoeften aan glutenvrije menu’s in de foodservice markt is de laatste tijd toegenomen. Zorg ervoor dat ook klanten met glutenintolerantie van je gerechten kunnen genieten - met onze Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus! Vind hier enkele heerlijke recepten… 

Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus