Via Google+ delen:

Tapas Japanse stijl: JAPAS

Niet alleen de Spanjaarden bieden een grote keuze aan kleine hapjes met hun tapas. Het serveren van eten in kleine porties en kleine kommen - genaamd KAISEKI - is ook erg populair in de Japanse cultuur. Bekijk de ideeën van onze chef-kok en verwen uw gasten met onze heerlijke JAPAS.

meer

Product van de maand: Sesame sauce

Aromatische, romige sauzen met geroosterde sesam zijn erg populair in Japan. Met onze Kikkoman Sesame sauce kunt u sla, tofu, pasta, gestoomde groenten en vele andere gerechten overheerlijk op smaak brengen!

Sesame sauce

Authentieke Japanse keuken

De Japanners zijn al eeuwenlang meesters in de kunst van het bereiden en stijlvol presenteren van kleine lekkere gerechtjes. Voor deze Japanse tapas hebben we de naam ‘japas’ bedacht.

meer

‘Japas’ = Japanse tapas

Voor deze culinaire hapjes hebben we originele Japanse recepten gebruikt of inspiratie opgedaan in de traditionele Japanse keuken. Ontdek de heerlijke Japanse recepten die we voor je hebben uitgezocht.

meer

Natuurlijk gebrouwen sojasaus

Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus is niet alleen een prima keuze voor Japanse en Aziatische gerechten. De fijne smaak van deze natuurlijk gebrouwen sojasaus maakt het bovendien de perfecte smaakmaker voor de internationale keuken – van vlees- en visgerechten tot pasta, salades en soep.

Natuurlijk gebrouwen sojasaus

Natuurlijk gebrouwen minder zoute sojasaus

Voor koken met minder zout. Deze sojasaus is perfect om te koken met minder zout. Het verhoogt de smaak van elk gerecht met hartige umami.

Natuurlijk gebrouwen minder zoute sojasaus

Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus

De verzoeken en behoeften aan glutenvrije menu’s in de foodservice markt is de laatste tijd toegenomen. Zorg ervoor dat ook klanten met glutenintolerantie van je gerechten kunnen genieten - met onze Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus! Vind hier enkele heerlijke recepten… 

Natuurlijk gebrouwen Tamari glutenvrije sojasaus