Via Google+ delen:

Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus

Bereidingstijd: 4h  
per portie: 793 kJ / 189 kcal 

Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus

Kreeftgarnalen op beluga-linzen-salade met sojasaus-schuim

Bereidingstijd: 4h  
per portie: 317 kJ / 76 kcal 

Kreeftgarnalen op beluga-linzen-salade met sojasaus-schuim

Sardine-chips met gekaramelliseerde sojasaus

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 636 kJ / 152 kcal 

Sardine-chips met gekaramelliseerde sojasaus

Garnalen-toast met paprikasaus

Bereidingstijd: 40 min  
per portie: 1293 kJ / 309 kcal 

Garnalen-toast met paprikasaus

Gebraden look met Japanse champignonsaus

Bereidingstijd: 35 min  
per portie: 365 kJ / 87 kcal 

Gebraden look met Japanse champignonsaus

Leverpastei

Bereidingstijd: 40 min  
per portie: 1047 kJ / 250 kcal 

Leverpastei

Japanse gazpacho

Bereidingstijd: 25 min  
per portie: 268 kJ / 64 kcal 

Japanse gazpacho

Kleurig groentegelee met pindacrème

Bereidingstijd: 6h  
per portie: 316 kJ / 75 kcal 

Kleurig groentegelee met pindacrème

Gegrilde kwartels met tijmsaus

Bereidingstijd: 2h  
per portie: 655 kJ / 156 kcal 

Gegrilde kwartels met tijmsaus

Tempura-garnalen met maracujasaus

Bereidingstijd: 40 min  
per portie: 685 kJ / 164 kcal 

Tempura-garnalen met maracujasaus

Gegratineerde oesters

Bereidingstijd: 1h  
per portie: 275 kJ / 66 kcal 

Gegratineerde oesters

Gefrituurde inktvisringen met zoete saus

 
per portie: 701 kJ / 167 kcal 

Gefrituurde inktvisringen met zoete saus

Mosselen in wijn en sojasaus

 
per portie: 386 kJ / 92 kcal 

Mosselen in wijn en sojasaus

Gebakken aubergine in japanse saus

 
per portie: 487 kJ / 116 kcal 

Gebakken aubergine in japanse saus

Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade

 
per portie: 2011 kJ / 480 kcal 

Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade

Knapperige loempia's met zeevruchtenvulling

 
per portie: 1370 kJ / 327 kcal 

Knapperige loempia's met zeevruchtenvulling

Minipannenkoekjes met garnalen

 
per portie: 538 kJ / 128 kcal 

Minipannenkoekjes met garnalen

Kikkoman Bami Goreng met kip

Bereidingstijd: 25 min  
per portie: 1872 kJ / 447 kcal 

Kikkoman Bami Goreng met kip

Kikkoman vegetarische Nasi Goreng

Bereidingstijd: 25 min  
per portie: 2338 kJ / 558 kcal 

Kikkoman vegetarische Nasi Goreng

Gebakken lam met pittige sojasaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 1626 kJ / 388 kcal 

Gebakken lam met pittige sojasaus

Japanse risotto met teriyaki zalm

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 2724 kJ / 650 kcal 

Japanse risotto met  teriyaki zalm

Gebakken visfilet met groentesaus

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 1293 kJ / 309 kcal 

Gebakken visfilet met groentesaus

Omelet met pittige sojasaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 897 kJ / 214 kcal 

Omelet met pittige sojasaus

Kip en paddenstoelen met romige sojasaus

Bereidingstijd: 25 min  
per portie: 1684 kJ / 402 kcal 

Kip en paddenstoelen met romige sojasaus

Japanse Bolognese met aubergine en courgette

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 947 kJ / 226 kcal 

Japanse Bolognese met aubergine en courgette

Gestoofde kippenvleugeltjes met groenten

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 1417 kJ / 338 kcal 

Gestoofde kippenvleugeltjes met groenten

Gestoofde karper in knoflook-sojasaus

Bereidingstijd: 25 min  
per portie: 958 kJ / 229 kcal 

Gestoofde karper in knoflook-sojasaus

Zeevruchten met citrus-soja gelei

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 725 kJ / 173 kcal 

Zeevruchten met citrus-soja gelei

Mosselen met kokos-kerrie-sojasaus

Bereidingstijd: 20 min  
per portie: 657 kJ / 157 kcal 

Mosselen met kokos-kerrie-sojasaus

Tartaar van zalm

Bereidingstijd: 45 min  
per portie: 536 kJ / 128 kcal 

Tartaar van zalm

Gebakken calamares met zoete sojasaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 1727 kJ / 412 kcal 

Gebakken calamares met zoete sojasaus

Krokante kip drumsticks met lente-uisaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 2191 kJ / 523 kcal 

Krokante kip drumsticks met lente-uisaus

King prawns in pittige sojasaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 972 kJ / 232 kcal 

King prawns in pittige sojasaus

Eendenborst à la Orange in Teriyaki-stijl

Bereidingstijd: 50 min  
per portie: 1314 kJ / 314 kcal 

Eendenborst à la Orange in Teriyaki-stijl

Gebakken runderfilet met rode wijn-sojasaus

Bereidingstijd: 30 min  
per portie: 2486 kJ / 594 kcal 

Gebakken runderfilet met rode wijn-sojasaus