Toepassingsgebieden & Voordelen

Toepassingsgebieden & Voordelen

CategorieToepassingsmogelijkhedenResultaten / voordelen
Vlees/gevogelte
gebruiksklaar
reeds gegaard
gekoeld/bevroren
vlees
Gekoeld of bevroren vlees (verwerkt of bevroren) 
  • Maillard-reactie, natuurlijke kleurstof
  • houdt het vlees sappig en mals
  • onderstreept de krachtige vleessmaak
 
Kebab 
  • Maillard-reactie, natuurlijke brouwerij-hulpmiddel
  • onderstreept de krachtige vleessmaak
  • karameltouch zorgt voor grillaroma
 
gedroogd rundvlees (beef jerky) 
  • zorgt voor een reebruine kleur
  • onderdrukt ongewenste geurtjes en onderstreept de prettige geurtjes
  • bijzonder veelzijdig voor nieuwe smaakcreaties
 
rundvleessoep
rundvleesbouillon
 
  • versterkt de smaak van rundvleesbouillon
  • optimaliseert de smaakontplooiing
  • smaakt zoals na urenlang sudderen
  • aroma-voorstadium voor extra smaakcomponenten
 
vleesballetjes
burger-patty
 
  • Maillard-reactie
  • onderstreept de krachtige vleessmaak
 
ham 
  • onderstreept de krachtige vleessmaak
  • zoutgereduceerd alternatief
 
Vis/zeevruchtenzalmkuit 
  • onderdrukt ongewenste geurtjes
  • uitgebalanceerde smaak
  • verlengt de houdbaarheid
 
gemarineerde zalm 
  • onderdrukt ongewenste geurtjes
  • uitgebalanceerde smaak
  • verlengt de houdbaarheid
 
Gekoelde en bevroren vis/zeevruchten (gekruid) 
  • onderdrukt ongewenste geurtjes
 
Aziatische en
andere regionale keukens

reeds gegaard
gekoeld/bevroren
vlees
Aardappelchips
aromatische mix voor bevroren aardappelchips
 
  • zoutgereduceerd alternatief
  • bijzonder veelzijdig voor nieuwe smaakcreaties
  • smeltbaar, geaccentueerde, hartige smaak
 
Soep
bouillon
 
  • optimaliseert de smaakontplooiing
  • smaakt zoals na urenlang sudderen
  • Aroma-voorstadium
 
dressing 
  • exotische smaak
  • gereduceerd zuurgehalte
  • gereduceerd zuurgehalte/bacteriostatische eigenschap
 
BBQ-saus
steak-saus   
 
  • veelzijdige, exotische smaak
 
Dip voor gerechten met gevogelte 
  • exotische smaak
 
Woksaus 
  • exotische smaak
  • ontplooit zijn aroma’s tijdens het opwarmen