Categorie | Toepassingsmogelijkheden | Resultaten / voordelen |
Vlees/gevogelte gebruiksklaar reeds gegaard gekoeld/bevroren vlees | Gekoeld of bevroren vlees (verwerkt of bevroren) | - Maillard-reactie, natuurlijke kleurstof
- houdt het vlees sappig en mals
- onderstreept de krachtige vleessmaak
|
Kebab | - Maillard-reactie, natuurlijke brouwerij-hulpmiddel
- onderstreept de krachtige vleessmaak
- karameltouch zorgt voor grillaroma
|
gedroogd rundvlees (beef jerky) | - zorgt voor een reebruine kleur
- onderdrukt ongewenste geurtjes en onderstreept de prettige geurtjes
- bijzonder veelzijdig voor nieuwe smaakcreaties
|
rundvleessoep rundvleesbouillon | - versterkt de smaak van rundvleesbouillon
- optimaliseert de smaakontplooiing
- smaakt zoals na urenlang sudderen
- aroma-voorstadium voor extra smaakcomponenten
|
vleesballetjes burger-patty | - Maillard-reactie
- onderstreept de krachtige vleessmaak
|
ham | - onderstreept de krachtige vleessmaak
- zoutgereduceerd alternatief
|
Vis/zeevruchten | zalmkuit | - onderdrukt ongewenste geurtjes
- uitgebalanceerde smaak
- verlengt de houdbaarheid
|
gemarineerde zalm | - onderdrukt ongewenste geurtjes
- uitgebalanceerde smaak
- verlengt de houdbaarheid
|
Gekoelde en bevroren vis/zeevruchten (gekruid) | - onderdrukt ongewenste geurtjes
|
Aziatische en andere regionale keukens reeds gegaard gekoeld/bevroren vlees | Aardappelchips aromatische mix voor bevroren aardappelchips | - zoutgereduceerd alternatief
- bijzonder veelzijdig voor nieuwe smaakcreaties
- smeltbaar, geaccentueerde, hartige smaak
|
Soep bouillon | - optimaliseert de smaakontplooiing
- smaakt zoals na urenlang sudderen
- Aroma-voorstadium
|
dressing | - exotische smaak
- gereduceerd zuurgehalte
- gereduceerd zuurgehalte/bacteriostatische eigenschap
|
BBQ-saus steak-saus | - veelzijdige, exotische smaak
|
Dip voor gerechten met gevogelte | |
Woksaus | - exotische smaak
- ontplooit zijn aroma’s tijdens het opwarmen
|