Testen met alle zintuigen

Probeer het eens, test het gewoon!

Kikkoman: kwaliteit die u ziet, ruikt en smaakt

Zie het verschil!

Kunt u het verschil tussen de sojasauzen op de beide borden zien? Kikkoman sojasaus heeft een heldere, levendige reebruine kleur, terwijl een op niet natuurlijke manier gebrouwen sojasaus donker en troebel is als siroop.

 

 

Ruik het verschil!

Roer een moment lang met een stokje in elke sojasaus. Houd het stokje vervolgens direct onder uw neus en haal diep adem. U zult een markant verschil qua geur vaststellen. Kikkoman sojasaus ruikt licht zoet en heeft een fijne aroma die de eetlust stimuleert. Niet natuurlijk gebrouwen sojasaus heeft een zeer intensieve geur die wordt overwoekerd door een chemisch aroma.

Voel het verschil!

Dompel een stokje in elke sojasaus. Donkere, chemische sojasaus blijft plakken aan de punt van het stokje. Kikkoman sojasaus daarentegen druppelt soepel van het stokje. Een duidelijk kwaliteitskenmerk.

Proef het verschil!

Probeer een paar druppeltjes Kikkoman sojasaus. U zult direct merken: hij heeft een rijk, complex aroma en een volle, prettige smaak. Die de eigen smaak van elk levensmiddel verbetert zonder hem te maskeren. Niet natuurlijk gebrouwen sojasaus smaakt daarentegen zoutig, opdringend en kunstmatig.