Kikkoman Nieuws

Maart 2021. De nieuwe Kikkoman panko – Japanse stijl knapperig paneermeel geeft een extra dosis knapperigheid aan allerlei gerechten en specialiteiten uit de hele wereld! Een schnitzel wordt krokant gepaneerd met panko, een gefrituurde kipfilet smaakt licht en krokant als hij door de panko is gewenteld. Panko verrijkt gratins of ovenschotels met een bijzonder krokante topping. En omdat panko niet gekruid is, is hij ook ideaal voor desserts, zoals crumbles of taartbodems.

‘Panko’ is samengesteld uit de twee Japanse woorden ‘pan’ (brood) en ‘ko’...

Maart 2021. Kikkoman breidt de verscheidenheid aan heerlijke en eenvoudige recepten voor elke dag uit met influencer Pauline van Uit Pauiline’s Keuken. De twee zusjes Annika en Pauline lanceerden in 2010 het Nederlandse voedselplatform; Uit Pauline´s Keuken. Sindsdien bezoeken maandelijks ongeveer een miljoen voedselliefhebbers hun platform en worden ze geïnspireerd met een kleurrijke selectie van recepten. Altijd gemaakt volgens het motto: lekker, snel en gemakkelijk.

Met slechts een handjevol ingrediënten laten de twee zussen zien dat het...

Nieuws

Oktober 2020. Voor veganisten in veel Europese landen is dit symbool een belangrijke oriëntatiehulp tijdens hun dagelijkse boodschappen: het zogenoemde V-Label op het etiket. Alleen producten die geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten, mogen dit dragen.

Drie sojasauzen van Kikkoman zijn nu officieel door de onafhankelijke European Vegetarian Union (EVU) na een strenge evaluatie- en selectieprocedure in heel Europa voorzien van het felbegeerde V-Label. Dit zijn de natuurlijk gebrouwen sojasaus, de natuurlijk gebrouwen sojasaus met...

Nieuws

Januari 2020. Een overzichtelijke structuur, een uitnodigend design en bewerkte inhoud: zo presenteert de pan-Europesewebsite van Kikkoman zich per direct op het World Wide Web.

Met de omvangrijke herlanceringvan de website voor 17 landen reageert de Japanse marktleider voor sojasaus op de veranderende behoeften van gebruikers en de toenemende digitale trends op de Europese markt. Voor de meer dan 1,5 miljoen website-bezoekers per jaar betekent dit een geoptimaliseerde belevenis voor de gebruikers met precies de onderwerpen die zij willen...