BBQ teriyaki pizza

totale tijd 35 min.

Ingrediënten

4 porties
300 g
mix voor pizzabodem
1 eetlepel
olie
4 
varkenssauzijzen, ontveld en in kleine blokjes
1 
kleine groene peper, zonder pitjes en fijngesneden
 ½ 
kleine ui, dun gesneden
2 
bollen mozzarella, in kleine blokjes
 ½ theelepel
chili vlokken
2 
lente-uitjes, in ringetjes
Voedingswaarde (per portie): 2899 kJ  /  692 kcal
36,8 g Vetten
30,8 g Eiwitten
58,8 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht) / 220°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Bereid het pizzadeeg zoals aangegeven staat op de verpakking.

Stap 2

Verhit de olie in een pan en bak het vlees 3 tot 4 minuten, totdat het goudbruin en gaar is.  Zet het vuur lager en voeg de Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook en 50ml water toe. Meng goed en warm alles goed door. Haal daarna de pan van het vuur.

Stap 3

Leg twee bakplaten klaar en bedek beide met bakpapier. Verdeel het pizzadeeg in twee gelijke stukken, rol uit en bekleed de bakplaten met het deeg. Verdeel het vlees-teriyaki mengsel over de pizzabodems en top af met de groene peper en ui.

Stap 4

Bak de pizza’s 10-12 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg halverwege de mozzarella toe.

Stap 5

Strooi tot slot de chili vlokken en de lente-uitjes over de pizza’s en ze zijn klaar om geserveerd te worden.

Recept-ID 92

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht) / 220°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Bereid het pizzadeeg zoals aangegeven staat op de verpakking.

Verhit de olie in een pan en bak het vlees 3 tot 4 minuten, totdat het goudbruin en gaar is.  Zet het vuur lager en voeg de Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook en 50ml water toe. Meng goed en warm alles goed door. Haal daarna de pan van het vuur.

Leg twee bakplaten klaar en bedek beide met bakpapier. Verdeel het pizzadeeg in twee gelijke stukken, rol uit en bekleed de bakplaten met het deeg. Verdeel het vlees-teriyaki mengsel over de pizzabodems en top af met de groene peper en ui.

Bak de pizza’s 10-12 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg halverwege de mozzarella toe.

Strooi tot slot de chili vlokken en de lente-uitjes over de pizza’s en ze zijn klaar om geserveerd te worden.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.