Pittige tomaat- en worstgnocchi met venkel en spinazie
Dit is het perfecte comfort food. Smaakvolle stukjes worst versterkt met de smaak van sojasaus, gemengd met een pittige tomatensaus en verse gnocchi.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de worstjes open, verwijder het worstvlees en gooi de huid weg. Laat de olie in een grote pan met hoge rand erg heet worden. Rooster het worstvlees 8 à 10 minuten en druk het in kleine stukjes met de achterkant van een houten lepel. Nadat het worstvlees rondom goudbruin is gebakken, legt u het op een bord en zet uhet opzij.
Stap 2
Doe de ui en venkel in de pan en laat 10 minuten zachtjes koken, totdat ze zacht zijn. Voeg knoflook toe en kook nog een minuutje, voeg vervolgens de tomaten in blik toe met 200 ml water, chiliflakes, oregano, laurierblaadjes, tomatenpuree en sojasaus. Laat 20 minuten op een laag vuur lichtjes reduceren en breng op smaak.
Stap 3
Breng in de tussentijd een grote pan met water aan de kook en kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Terwijl de gnocchi kookt, roert u de spinazie door de saus totdat deze is ingevallen. Giet de gnocchi af en roer samen met de basilicum door de saus. Verwijder de laurierblaadjes, verdeel de gnocchi op 4 borden en serveer met de Parmezaanse kaas en veel verse zwarte peper.
Recept-ID 164
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer