Volkorenpannenkoeken met gerookte zalm, hüttenkäse en komkommer
Zoeken
Filter
Volkorenpannenkoeken met gerookte zalm, hüttenkäse en komkommer
Bookmark
1 van 381

Volkorenpannenkoeken met gerookte zalm, hüttenkäse en komkommer

Dit heerlijke, Scandinavisch geïnspireerde ontbijtgerecht van pannenkoeken met gerookte zalm smaakt uitmuntend en is gemakkelijk te maken.

Volkorenpannenkoeken met gerookte zalm, hüttenkäse en komkommer
Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 5 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 2445 kJ / 584 kcal
Vetten: 25,1 g
Eiwitten: 39,6 g
Koolhydraten: 50,01 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Topping:

Bereiding

1. Roer de ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag grondig door elkaar.

2. Vet een hete koekenpan in met een scheutje Kikkoman sesamolie. Doe er een eetlepel beslag in en vorm de pannenkoeken. Draai de pannenkoeken om wanneer er luchtbelletjes op het oppervlak verschijnen.

3. Leg de pannenkoeken op borden. Bestrijk met hüttenkäse en leg daar plakjes zalm en komkommer bovenop. Bestrooi het gerecht met sesamzaadjes en dille. U kunt ook andere verse kruiden naar keuze gebruiken.

Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 5 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 2445 kJ / 584 kcal
Vetten: 25,1 g
Eiwitten: 39,6 g
Koolhydraten: 50,01 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Topping: