Zoeken
Filter
Belegd stokbrood met Poke-kip
Bookmark
4 van 94

Belegd stokbrood met Poke-kip

Belegd stokbrood met Poke-kip
Totale tijd 90 min
Bereidingstijd: 90 min
Voedingswaarden (per portie) 899 kJ / 214 kcal
Vetten: 7.2 g
Eiwitten: 11.6 g
Koolhydraten: 24.2 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 30 kerstomaten
  • 400 g kippenborstfilet
  • Zout, vers gemalen peper
  • 2 EL plantaardige olie 
  • 150 ml Kikkoman Poke sauce
  • 10 mini-stokbroden
  • 4 EL olijfolie
  • 50 g rucola

 

 

Bereiding

Tomaten wassen en op een van bakpapier voorziene bakplaat in de voorverwarmde oven op 120 °C (circulatie: 100 °C) ca. 90 minuten laten drogen.

Kippenborstfilet droog deppen, van zout en peper voorzien en in warme plantaardige olie van beide zijden braden. Kippenborst in hapklare stukken delen en mengen met Kikkoman Poke sauce. 

Stokbroden halveren en de snijvlakken in kort aanbraden in warme olijfolie. Rucola wassen en poetsen. Stokbroden met rucola, Poke-kip, half gedroogde tomaten beleggen. Indien gewenst garneren met geraspte Parmezaan en serveren.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 90 min
Bereidingstijd: 90 min
Voedingswaarden (per portie) 899 kJ / 214 kcal
Vetten: 7.2 g
Eiwitten: 11.6 g
Koolhydraten: 24.2 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 30 kerstomaten
  • 400 g kippenborstfilet
  • Zout, vers gemalen peper
  • 2 EL plantaardige olie 
  • 150 ml Kikkoman Poke sauce
  • 10 mini-stokbroden
  • 4 EL olijfolie
  • 50 g rucola