Zoeken
Filter
Bessensaus met zoete sojasaus
Bookmark
52 van 93

Bessensaus met zoete sojasaus

Bessensaus met zoete sojasaus
Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 40 min
Voedingswaarden (per portie) 835 kJ / 199 kcal
Vetten: 9.5 g
Eiwitten: 1.7 g
Koolhydraten: 21.4 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

Bereiding

Sorteer de bessen, was ze en dep ze droog. Verwijder de blaadjes en maak er fijne blokjes van. Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten er ongeveer 1-2 minuten in. Voeg de bessen en wijn toe, laat ongeveer 30 minuten sudderen en plet de bessen fijn met een roerlepel.

Voeg zoete saus voor rijst toe en los boter al roerend in de bessensaus op. Serveer bessensaus naar wens met gegrild vlees (bijv. eend, rund, wild).

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 40 min
Voedingswaarden (per portie) 835 kJ / 199 kcal
Vetten: 9.5 g
Eiwitten: 1.7 g
Koolhydraten: 21.4 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)