Bolognese à la Kikkoman

totale tijd 25 min.
25 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
2 
uien
2 
teentjes knoflook
2 eetlepels
olijfolie
750 g
gehakt (half om half)
4 eetlepels
tomatenpuree
600 g
tomaten
300 ml
groentebouillon
suiker
2 theelepels
Italiaanse kruiden
vers gemalen peper
Voedingswaarde (per portie): 574 kJ  /  137 kcal

Voorbereiding

Snijd de uien in kleine stukjes en druk de knoflook fijn. Verhit de olie, voeg gehakt toe en braad aan. Voeg de uien en knoflook. Pureer de tomaten met een roerzeef/passe-vite en voeg de tomatenpuree, de gepureerde tomaten en bouillon toe. Laat aan de kook komen en afgedekt ca. 10 - 15 minuten garen. Breng de saus op smaak met suiker, Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, kruiden en peper en serveer bij bijvoorbeeld spaghetti.

Recept-ID 315

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de uien in kleine stukjes en druk de knoflook fijn. Verhit de olie, voeg gehakt toe en braad aan. Voeg de uien en knoflook. Pureer de tomaten met een roerzeef/passe-vite en voeg de tomatenpuree, de gepureerde tomaten en bouillon toe. Laat aan de kook komen en afgedekt ca. 10 - 15 minuten garen. Breng de saus op smaak met suiker, Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, kruiden en peper en serveer bij bijvoorbeeld spaghetti.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.