Zoeken
Filter
Bookmark
215 van 234

Boter-inktvis met shiitake en groene aspergepunten

Ingrediënten voor 4 gedeelten

  • 1 kleine inktvis-tentakel
  • 10 shiitake paddenstoelen
  • 5 groene asperges
  • 4 - 5 bieslookstengels
  • 20 g boter
  • 45 - 50 ml Kikkoman Woksaus
  • 10 ml slaolie
  • 1 nori-vel

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.

Voorbereiding

De inktvis reinigen en in stukken van 2 cm snijden. De asperges reinigen en 1 minuut blancheren. In 3 cm grote stukken snijden. De steel van de shiitake paddenstoelen inkorten en in vier stukjes snijden.

De olie in een pan verhitten en alle ingrediënten aanbraden. De Kikkoman Woksaus en boter toevoegen en de ingrediënten erin wentelen.

Met fijne nori-reepjes en bieslook garneren.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 gedeelten

  • 1 kleine inktvis-tentakel
  • 10 shiitake paddenstoelen
  • 5 groene asperges
  • 4 - 5 bieslookstengels
  • 20 g boter
  • 45 - 50 ml Kikkoman Woksaus
  • 10 ml slaolie
  • 1 nori-vel

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.