Carpaccio van witte vis met ponzudressing
Zoeken
Filter
Carpaccio van witte vis met ponzudressing
Bookmark
58 van 93

Carpaccio van witte vis met ponzudressing

Carpaccio van witte vis met ponzudressing
Voedingswaarden (per portie) 679 kJ / 163 kcal
Vetten: 9.9 g
Eiwitten: 12.3 g
Koolhydraten: 4.3 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 250 g Witvis (verse zeebaars of ander soort vis die rauw gegeten kan worden)       
  • 50 g Ui
  • 2 stuks Radijs
  • 4 stuks Cherrytomaatjes
  • 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
  • 30 ml Olijfolie

Bereiding

Meng de Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce en olijfolie in een kom. Snijd daarna de vis in dunne plakjes. Snijd de ui in plakjes en spoel af met water. Verdeel de vis over een bord. Garneer met de gesneden ui, radijs en cherrytomaatjes en besprenkel met de dressing.

Tip: Als u geen verse vis kunt vinden die rauw gegeten kan worden, kunt u voor de carpaccio ook dun gesneden, gekookte octopus gebruiken.

Allergenen: vis, soja, tarwe

Producten gebruikt in dit recept

Voedingswaarden (per portie) 679 kJ / 163 kcal
Vetten: 9.9 g
Eiwitten: 12.3 g
Koolhydraten: 4.3 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 250 g Witvis (verse zeebaars of ander soort vis die rauw gegeten kan worden)       
  • 50 g Ui
  • 2 stuks Radijs
  • 4 stuks Cherrytomaatjes
  • 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
  • 30 ml Olijfolie