
6 van 94
Carpaccio van witte vis met ponzudressing

Voedingswaarden (per portie)
679 kJ / 163 kcal
Vetten:
9.9 g
Eiwitten:
12.3 g
Koolhydraten:
4.3 g
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 250 g Witvis (verse zeebaars of ander soort vis die rauw gegeten kan worden)
- 50 g Ui
- 2 stuks Radijs
- 4 stuks Cherrytomaatjes
- 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
- 30 ml Olijfolie
Bereiding
Meng de Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce en olijfolie in een kom. Snijd daarna de vis in dunne plakjes. Snijd de ui in plakjes en spoel af met water. Verdeel de vis over een bord. Garneer met de gesneden ui, radijs en cherrytomaatjes en besprenkel met de dressing.
Tip: Als u geen verse vis kunt vinden die rauw gegeten kan worden, kunt u voor de carpaccio ook dun gesneden, gekookte octopus gebruiken.
Allergenen: vis, soja, tarwe
Producten gebruikt in dit recept
Voedingswaarden (per portie)
679 kJ / 163 kcal
Vetten:
9.9 g
Eiwitten:
12.3 g
Koolhydraten:
4.3 g
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 250 g Witvis (verse zeebaars of ander soort vis die rauw gegeten kan worden)
- 50 g Ui
- 2 stuks Radijs
- 4 stuks Cherrytomaatjes
- 60 ml Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
- 30 ml Olijfolie