Champignons met spinazievulling

totale tijd 40 min.
25 min. voorbereidingstijd
15 min. kooktijd

Vegetarisch en perfect bereid op de barbecue; Champignons met spinazievulling van de barbecue. KIKKOMAN laat zien hoe je deze vegetarische en perfect met KIKKOMAN sojasaus gekruide klassieker klaarmaakt op de barbecue. Verwen je gasten eens met een ietwat andere smaak van champignons.

Ingrediënten

4 porties
8 
reuzenchampignons
50 g
bladspinazie
1 
rode paprika
1 
rode ui
1 eetlepel
boter
versgemalen witte peper
75 g
kruidenroomkaas
Voedingswaarde (per portie): 670 kJ  /  160 kcal
9 g Vetten
14 g Eiwitten
6 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Maak de champignons schoon (spoel ze niet af). Verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Leg de hoedjes apart. Spoel de bladspinazie af en hak de blaadjes fijn. Spoel ook de paprika af en snijd hem in blokjes. Schil en snipper de ui. 

Stap 2

Smelt de boter in een gietijzeren koekenpan op de hete barbecue en bak de uisnippers goudbruin. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes, de bladspinazie en paprikablokjes toe en roer alles goed door. Blus af met de KIKKOMAN sojasaus en voeg peper naar smaak toe. 

Stap 3

Laat het geheel iets afkoelen en roer vervolgens de kruidenroomkaas erdoor. Voeg opnieuw peper naar smaak toe. Vul de champignonhoedjes met de spinazievulling. 

Stap 4

Gril vervolgens de gevulde champignons 10–15 minuten (afhankelijk van de grootte) boven indirecte hitte, naar wens op een grillplank.

Recept-ID 958

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Maak de champignons schoon (spoel ze niet af). Verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Leg de hoedjes apart. Spoel de bladspinazie af en hak de blaadjes fijn. Spoel ook de paprika af en snijd hem in blokjes. Schil en snipper de ui. 

Smelt de boter in een gietijzeren koekenpan op de hete barbecue en bak de uisnippers goudbruin. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes, de bladspinazie en paprikablokjes toe en roer alles goed door. Blus af met de KIKKOMAN sojasaus en voeg peper naar smaak toe. 

Laat het geheel iets afkoelen en roer vervolgens de kruidenroomkaas erdoor. Voeg opnieuw peper naar smaak toe. Vul de champignonhoedjes met de spinazievulling. 

Gril vervolgens de gevulde champignons 10–15 minuten (afhankelijk van de grootte) boven indirecte hitte, naar wens op een grillplank.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.