
75 van 94
Chocolade-sojasaus-konfijt

Totale tijd
140 min
Bereidingstijd:
140 min
Voedingswaarden (per portie)
209 kJ / 49 kcal
Vetten:
3.3 g
Eiwitten:
0.6 g
Koolhydraten:
4.3 g
Ingrediënten voor 20 portie(s)
- 140 g pure chocolade
- 60 ml room
- 1 theelepel Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
- 2-3 eetlepels cacaopoeder
Bereiding
Hak de chocolade in grove stukjes en laat ze smelten boven een heet waterbad. Roer de room en sojasaus erdoor. Giet het chocolademengsel in een met folie beklede vorm (ongeveer 10 x 10 cm) en laat het koel en afdekt staan in de koelkast voor minstens 2 uren.
Maak het chocolademengsel los van de vorm, snijd het in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm groot, bestrooi het met cacaopoeder en serveer het naar wens met verse bessen gegarneerd met munt.
Producten gebruikt in dit recept
Totale tijd
140 min
Bereidingstijd:
140 min
Voedingswaarden (per portie)
209 kJ / 49 kcal
Vetten:
3.3 g
Eiwitten:
0.6 g
Koolhydraten:
4.3 g
Ingrediënten voor 20 portie(s)
- 140 g pure chocolade
- 60 ml room
- 1 theelepel Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
- 2-3 eetlepels cacaopoeder