Conchiglie-garnalen en groente met curry-slagroomsaus
Zoeken
Filter
Conchiglie-garnalen en groente met curry-slagroomsaus
Bookmark
76 van 242

Conchiglie-garnalen en groente met curry-slagroomsaus

Bereidingstijd: 35 min
Calorieën (per portie): 2143 kJ / 512 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

  • 2 stelen basilicum
  • 1 kleine gele paprika
  • 160 g spitskool
  • 160 g kerstomaatjes (ca. 16 stuks)
  • 240 g conchiglie
  • 160 g kookklare garnalen
  • 2 el olijfolie
  • zout, versgemalen peper
  • 160 liter warme favoriete bouillon (bijv. kippen-, groente- of visbouillon)
  • 200 g slagroom
  • *4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 4 el mosterd voor Weisswursten
  • 4 tl currypoeder

*Als alternatief kunt u Kikkoman Tamari glutenvrije sojasaus of Kikkoman biologische sojasaus gebruiken.

Bereiding

1. Pluk de basilicumblaadjes, was en dep ze droog. Halveer de paprika, verwijder de pitten en de steel en was hem. Was de spitskool en snijd hem met de paprika in blokjes van 2-3 cm. Was de tomaten.

2. Bereid de conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de garnalen en dep ze droog,. Verwarm de olijfolie, doe de garnalen en groente erbij, 4-5 minuten fruiten, licht kruiden met zout en peper, haal ze eruit en hou ze warm.

3. Doe de bouillon, slagroom, mosterd en currypoeder in het braadvet van de garnalen, breng ze aan de kook en laat ze licht inkoken.

4. Meng de groente, garnalen en conchiglie met de saus, dien ze op de borden, garneer met basilicum en serveer.

Ingrediënten voor 4 porties

  • 2 stelen basilicum
  • 1 kleine gele paprika
  • 160 g spitskool
  • 160 g kerstomaatjes (ca. 16 stuks)
  • 240 g conchiglie
  • 160 g kookklare garnalen
  • 2 el olijfolie
  • zout, versgemalen peper
  • 160 liter warme favoriete bouillon (bijv. kippen-, groente- of visbouillon)
  • 200 g slagroom
  • *4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 4 el mosterd voor Weisswursten
  • 4 tl currypoeder

*Als alternatief kunt u Kikkoman Tamari glutenvrije sojasaus of Kikkoman biologische sojasaus gebruiken.