Couscoussalade met feta en komkommer
Zoeken
Filter
Bookmark
74 van 220

Couscoussalade met feta en komkommer

Voorbereidingstijd: 15 min

Ingrediënten voor 2 gedeelten

  • ½ glas couscous
  • 1 glas water
  • 1 komkommer
  • 4 el koriander, gehakt
  • 1 bleekselderij (groene gedeelte)
  • Een handvol verse munt
  • Een handvol verse koriander
  • ½ granaatappel
  • 125 g feta
  • 10 kerstomaten
  • 2 el olijfolie
  • 3 el Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus

Voorbereiding

Giet heet water over de couscous en bedek het glas 5 minuten. Roer met de vork en zet klaar.

Snijd de komkommer in blokjes. Hak de ui en selderij zeer fijn. Hak de kerstomaatjes, munt en koriander en haal de pitjes uit de granaatappel. Snijd de feta in kleine blokjes.

Meng alle ingrediënten in een schotel, besprenkel met olijfolie en ponzu. Serveer vers.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 2 gedeelten

  • ½ glas couscous
  • 1 glas water
  • 1 komkommer
  • 4 el koriander, gehakt
  • 1 bleekselderij (groene gedeelte)
  • Een handvol verse munt
  • Een handvol verse koriander
  • ½ granaatappel
  • 125 g feta
  • 10 kerstomaten
  • 2 el olijfolie
  • 3 el Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus