Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus
Zoeken
Filter
Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus
Bookmark
68 van 94

Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus

Gebakken kippenlever in pikante paprikasaus
Totale tijd 240 min
Bereidingstijd: 240 min
Voedingswaarden (per portie) 793 kJ / 189 kcal
Vetten: 10.9 g
Eiwitten: 9 g
Koolhydraten: 10.7 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

 

 

Bereiding

Lever droog deppen, schoon maken, in hapklare stukjes snijden en kruiden met Teriyaki marinade en saus. Uien schillen en samen met de paprika in dunne schijfjes snijden. Chilipeper inweken in water en in ringen snijden.

Bouillon, azijn, sojasaus, Mirin, Sake, suiker en zout aan de kook brengen, van het fornuis halen, gesneden groente toevoegen en laten afkoelen. Lever in het meel draaien, in de warme olie frituren en laten afkoelen.

Afgekoelde lever toevoegen aan de afgekoelde saus en 3 uur laten marineren. Gebakken kippenlever serveren in de pikante paprikasaus.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 240 min
Bereidingstijd: 240 min
Voedingswaarden (per portie) 793 kJ / 189 kcal
Vetten: 10.9 g
Eiwitten: 9 g
Koolhydraten: 10.7 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)