Gebakken noedels met sojasaus en pak choi

totale tijd 30 min.
30 min. voorbereidingstijd

Soms zijn de eenvoudigste recepten de beste. Om dit eenvoudige veganistische gerecht te maken combineert u een heleboel heerlijke groenten met Japanse ramen noedels en een sojadressing.

Ingrediënten

4 porties
75 g
cashewnoten
250 g
ramen-noedels
3 
lente-uitjes
3 
teentjes knoflook
1 
rode paprika
100 g
champignons
4 
kleine pak choi
2 ½ eetlepels
plantaardige olie
1 eetlepel
geraspte gember
2 eetlepels
chilisaus
2 eetlepels
rijstazijn
1 eetlepel
sesamolie
enkele blaadjes koriander
Voedingswaarde (per portie): 2209 kJ  /  527 kcal
14,3 g Vetten
17,9 g Eiwitten
76,7 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Rooster de noten in een pan zonder olie en zet deze even weg. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de lenteuitjes schoon, was ze en snijd ze in ringen. Pel de knoflook en pers hem uit. Halveer de paprika, maak deze schoon, was deze en snijd vervolgens in reepjes. Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Snijd de pak choi in vier delen en was deze.

Stap 2

Verhit de plantaardige olie in een pan en bak de lenteuitjes, knoflook en gember kort. Voeg de paprika, champignons en pak choi toe, bak ze rondom, doe de noedels erbij, alles omroeren en kort meebakken.

Stap 3

Meng de sojasaus, chilisaus, azijn en sesamolie, voeg toe aan het groentemengsel en bak het nog enkele minuten. Bestrooi met noten en koriander en serveer de gebakken noedels.

Recept-ID 221

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Rooster de noten in een pan zonder olie en zet deze even weg. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de lenteuitjes schoon, was ze en snijd ze in ringen. Pel de knoflook en pers hem uit. Halveer de paprika, maak deze schoon, was deze en snijd vervolgens in reepjes. Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Snijd de pak choi in vier delen en was deze.

Verhit de plantaardige olie in een pan en bak de lenteuitjes, knoflook en gember kort. Voeg de paprika, champignons en pak choi toe, bak ze rondom, doe de noedels erbij, alles omroeren en kort meebakken.

Meng de sojasaus, chilisaus, azijn en sesamolie, voeg toe aan het groentemengsel en bak het nog enkele minuten. Bestrooi met noten en koriander en serveer de gebakken noedels.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.