Gebakken spitskool met varkensfilet en YAKITORI-saus
Zoeken
Filter
Gebakken spitskool met varkensfilet en YAKITORI-saus
Bookmark
192 van 237

Gebakken spitskool met varkensfilet en YAKITORI-saus

Bereidingstijd: 40 min
Calorieën (per portie): 1065 kJ / 255 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

  • 320 g varkensfilet
  • 600 g spitskool
  • 100 g wortelen
  • 4 lente-uitjes
  • 3 eetlepels plantaardige olie
  • zout, versgemalen peper
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus

Bereiding

Dep de varkensfilet droog en snijd deze in reepjes. Verwijder de buitenste bladeren van de kool, snijd de kool in vieren, verwijder de steel en snijd de kool in hapklare stukjes.

Schil en was de wortelen, maak de lente-uitjes schoon en snijd ze met de wortelen in reepjes. Verhit de plantaardige olie in een pan en bak daarin de filet, kool, wortelen en lente-uitjes ongeveer 5-8 minuten.

Breng de gebakken spitskool en varkensfilet met zout en peper op smaak, leg het op de borden en houd het warm. Verwarm de YAKITORI-saus in het braadsap, garneer daarmee de gebakken spitskool en varkensfilet en serveer het.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 porties

  • 320 g varkensfilet
  • 600 g spitskool
  • 100 g wortelen
  • 4 lente-uitjes
  • 3 eetlepels plantaardige olie
  • zout, versgemalen peper
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus