Zoeken
Filter
Gebraden venkel
Bookmark
185 van 300

Gebraden venkel

Gebraden venkel
Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 20 min
Voedingswaarden (per portie) 871 kJ / 208 kcal

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 2 venkelknollen
  • 100 g quinoa
  • 100 g kikkererwten
  • 4 lente-uitjes
  • 2 tomaten
  • 4 theelepels Kikkoman Ponzu Orange
  • 2 theelepels olijfolie

Bereiding

Snijd de venkelknollen in vieren en bewaar de blaadjes. Doe de in vieren gesneden venkelknollen en 2 theelepels Ponzu Orange in een pan. Voeg 200 ml water toe en laat het op matig vuur gedurende 30 minuten koken, af en toe roeren. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen. Hak de venkelblaadjes fijn. 

Schil de uien en snijd ze in schijfjes. Snijd de tomaten in fijne blokjes.

Doe de uien, tomaten en kikkererwten in een slakom. Voeg de olie toe en meng alles goed. Voeg 2 theelepels Ponzu Orange Sauce toe en nogmaals mengen. Voeg quinoa toe en opnieuw mengen.

Serveer de venkel met quinoa en garneer het geheel met de fijngehakte venkelblaadjes.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 20 min
Bereidingstijd: 20 min
Voedingswaarden (per portie) 871 kJ / 208 kcal

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 2 venkelknollen
  • 100 g quinoa
  • 100 g kikkererwten
  • 4 lente-uitjes
  • 2 tomaten
  • 4 theelepels Kikkoman Ponzu Orange
  • 2 theelepels olijfolie