Gegrilde auberginedip met knoflook

totale tijd 30 min.
30 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
2 
aubergines
1 
knoflookbol
3 eetlepels
olijfolie
Zwarte peper, versgemalen

Optioneel:

gerookte paprika, verse peterselie, chili, tabasco etc.

Voorbereiding

Stap 1

Gril de hele aubergines en knoflookteentjes of rooster ze in de oven. Zet ze apart, laat afkoelen en schil dan zowel de aubergines als de knoflookteentjes.

Stap 2

Snijd de aubergines in kleine stukjes en pureer ze samen met de knoflook in de keukenmachine. Breng op smaak met Kikkoman sojasaus en ponzusaus, kruiden en specerijen naar smaak.

Recept-ID 395

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Gril de hele aubergines en knoflookteentjes of rooster ze in de oven. Zet ze apart, laat afkoelen en schil dan zowel de aubergines als de knoflookteentjes.

Snijd de aubergines in kleine stukjes en pureer ze samen met de knoflook in de keukenmachine. Breng op smaak met Kikkoman sojasaus en ponzusaus, kruiden en specerijen naar smaak.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.