
Gegrilde heilbot

Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 350 g heilbotfilet (zonder huid
- 3 el Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus
- 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus met 43% minder zout
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 tl boter
- 2 el peterselie, gehakt
Bereiding
Roer de sojasaus, ponzu, olijfolie en peterselie in een schotel door elkaar en wrijf de visfilets in met de mix. Laat ongeveer 30 minuten intrekken. Doe het in de grilschaal en gril meerdere minuten tot ze gaar en mals zijn. Besprenkel met boter en serveer warm met de verse salade.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 2 portie(s)
- 350 g heilbotfilet (zonder huid
- 3 el Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus
- 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus met 43% minder zout
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 tl boter
- 2 el peterselie, gehakt