
Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade

Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 20 stuks Kippenvleugels
- 150 g Gesnipperde ui
- 200 g Honing
- 100 ml Kikkoman Natuurlijk gebrouwen sojasaus
- een paar druppels Azijn
- Zwarte peper
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Bereiding
Doe de ui, honing, Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce en azijn in een kom en meng het geheel goed door elkaar. Giet de marinade in een plastic zak, voeg de kippenvleugels toe en laat het geheel een nacht marineren.
Verwarm de oven voor en rooster de kippenvleugels 7-8 minuten op 210℃. Breng op smaak met een ruime hoeveelheid gemalen zwarte peper.
Allergenen: soja, tarwe
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 20 stuks Kippenvleugels
- 150 g Gesnipperde ui
- 200 g Honing
- 100 ml Kikkoman Natuurlijk gebrouwen sojasaus
- een paar druppels Azijn
- Zwarte peper
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.