Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade
Zoeken
Filter
Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade
Bookmark
8 van 33

Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade

Gegrilde kippenvleugels in honingmarinade
Voedingswaarden (per portie) 2011 kJ / 478 kcal
Vetten: 19.6 g
Eiwitten: 32 g
Koolhydraten: 42.8 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.

Bereiding

Doe de ui, honing, Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce en azijn in een kom en meng het geheel goed door elkaar. Giet de marinade in een plastic zak, voeg de kippenvleugels toe en laat het geheel een nacht marineren.

Verwarm de oven voor en rooster de kippenvleugels 7-8 minuten op 210℃. Breng op smaak met een ruime hoeveelheid gemalen zwarte peper.

Allergenen: soja, tarwe

Producten gebruikt in dit recept

Voedingswaarden (per portie) 2011 kJ / 478 kcal
Vetten: 19.6 g
Eiwitten: 32 g
Koolhydraten: 42.8 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.