
Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika

Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 8 kippendijen
- 1 ui, in partjes gesneden
- 2 tl olie
- 1 grote oranje paprika, in grove stukken gesneden
- 100ml Kikkoman Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook
- 50g geroosterde cashewnoten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Verdeel de kippendijen en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 30 minuten in de oven.
Haal de bakplaat uit de oven, voeg de paprika en teriyakisaus toe, meng alles goed en zet nog eens 25 minuten in de oven. Voeg na 15 minuten de cashewnoten toe. Serveer met geroosterde zoete aardappels of rijst.
Producten gebruikt in dit recept
Ingrediënten voor 4 portie(s)
- 8 kippendijen
- 1 ui, in partjes gesneden
- 2 tl olie
- 1 grote oranje paprika, in grove stukken gesneden
- 100ml Kikkoman Teriyaki Saus met Geroosterde Knoflook
- 50g geroosterde cashewnoten