Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika
Zoeken
Filter
Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika
Bookmark
68 van 93

Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika

Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika
Totale tijd 60 min
Bereidingstijd: 60 min
Voedingswaarden (per portie) 2117 kJ / 505 kcal
Vetten: 34 g
Eiwitten: 35 g
Koolhydraten: 14.4 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Verdeel de kippendijen en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 30 minuten in de oven.  

Haal de bakplaat uit de oven, voeg de paprika en teriyakisaus toe, meng alles goed en zet nog eens 25 minuten in de oven. Voeg na 15 minuten de cashewnoten toe. Serveer met geroosterde zoete aardappels of rijst.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 60 min
Bereidingstijd: 60 min
Voedingswaarden (per portie) 2117 kJ / 505 kcal
Vetten: 34 g
Eiwitten: 35 g
Koolhydraten: 14.4 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)