Gerooktezalmramen met zoete aardappel en aubergine
Zoeken
Filter
Gerooktezalmramen met zoete aardappel en aubergine
Bookmark
65 van 413

Gerooktezalmramen met zoete aardappel en aubergine

Een gemakkelijke en aromatische ramen-noedelsoep met reepjes smaakvolle gerookte zalm. Perfect voor een gezonde lunch of diner.

Gerooktezalmramen met zoete aardappel en aubergine
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1957 kJ / 468 kcal
Vetten: 13,0 g
Eiwitten: 20,8 g
Verzadigd vet: 67,4 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

 

Bereiding

  1. Snijd de geschilde zoete aardappelen en de aubergine in blokjes, bak ze 5-10 minuten in de verhitte olie en breng op smaak met de sojasaus. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Breng ca. 540 ml water in een pan aan de kook, meng met de ramenbasis voor soep en verdeel over 2 kommen. Voeg de gekookte noedels toe.
  3. Schep het zoete aardappel- en auberginemengsel erop, garneer met de gerookte zalm, peterselie en bosuiringetjes en serveer.
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 1957 kJ / 468 kcal
Vetten: 13,0 g
Eiwitten: 20,8 g
Verzadigd vet: 67,4 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)