Zoeken
Filter
Geroosterde bloemkool
Bookmark
87 van 408

Geroosterde bloemkool

Snel, intens, lekker: Dit pittige ovengebakken bloemkoolrecept vergt weinig moeite en is zeer leuk om te maken.

Geroosterde bloemkool
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 15 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 617 kJ / 148 kcal
Vetten: 12,5 g
Eiwitten: 4,0 g
Koolhydraten: 4,2 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

Bereiding

  1. Was en droog de hele bloemkool. Verwijder alle bladeren behalve een paar jonge. 
  2. Marineer de bloemkool in een kom met de koolzaadolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, ahornsiroop, cayennepeper en Kikkoman sojasaus.
  3. Leg de bloemkool op een bakplaat bekleed met bakpapier en rooster hem ’ca. 15 minuten op 180 °C.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 15 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 617 kJ / 148 kcal
Vetten: 12,5 g
Eiwitten: 4,0 g
Koolhydraten: 4,2 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)