Geroosterde bloemkool

totale tijd 30 min.
15 min. voorbereidingstijd
15 min. kooktijd

Snel, intens, lekker: Dit pittige ovengebakken bloemkoolrecept vergt weinig moeite en is zeer leuk om te maken.

Ingrediënten

4 porties
1 
bloemkool
50 g
koolzaadolie
1 
teentje knoflook, fijngehakt
 ½ theelepel
komijn
1 theelepel
zoete paprika
1 theelepel
ahornsiroop
1 snufje
cayennepeper
Voedingswaarde (per portie): 617 kJ  /  148 kcal
12,5 g Vetten
4 g Eiwitten
4,2 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Was en droog de hele bloemkool. Verwijder alle bladeren behalve een paar jonge. 

Stap 2

Marineer de bloemkool in een kom met de koolzaadolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, ahornsiroop, cayennepeper en Kikkoman sojasaus.

Stap 3

Leg de bloemkool op een bakplaat bekleed met bakpapier en rooster hem ’ca. 15 minuten op 180 °C.

Recept-ID 1066

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Was en droog de hele bloemkool. Verwijder alle bladeren behalve een paar jonge. 

Marineer de bloemkool in een kom met de koolzaadolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, ahornsiroop, cayennepeper en Kikkoman sojasaus.

Leg de bloemkool op een bakplaat bekleed met bakpapier en rooster hem ’ca. 15 minuten op 180 °C.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.