Zoeken
Filter
Gunkan Maki
Bookmark
31 van 35

Gunkan Maki

Gunkan Maki
Totale tijd 25 min
Bereidingstijd: 25 min
Voedingswaarden (per portie) 516 kJ / 123 kcal

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 6 x 15 g
  • 5 plakjes gerookte zalm
  • 6 x 5 g kaviaar
  • 6 x 3 dunne plakjes komkommer
  • 6 x 3 g roomkaas

Om te dippen:

Bereiding

Vorm voor elke sushi met uw vingers en handpalm een cilinder van circa 15 g sushi-rijst. Verpak de sushi in een plakje gerookte zalm en verdeel een beetje roomkaas over de bovenzijde. Garneer met komkommer en kaviaar.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 25 min
Bereidingstijd: 25 min
Voedingswaarden (per portie) 516 kJ / 123 kcal

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 6 x 15 g
  • 5 plakjes gerookte zalm
  • 6 x 5 g kaviaar
  • 6 x 3 dunne plakjes komkommer
  • 6 x 3 g roomkaas

Om te dippen: