Zoeken
Filter
Kool kimchi
Bookmark
64 van 364

Kool kimchi

Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van heerlijke kool kimchi.

Kool kimchi
Totale tijd 620 min
Bereidingstijd: 20 min
Marinertijd: 600 min
Voedingswaarden (per portie) 214 kJ / 51 kcal
Vetten: 0,3 g
Eiwitten: 3,4 g
Koolhydraten: 2,5 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Bereiding

1. Was de Chinese kool en snijd deze in hapklare stukjes. 

2. Doe de Chinese kool in een kom besprenkeld met zout.  

3. Dek de kom af, verzwaar het en zet het 2-3 uur in de koelkast.

4. Knijp de Chinese kool goed uit.

5. Meng het met Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi, (of doe het in een diepvrieszakje) laat het een nacht in de koelkast marineren en serveer het. 

6. Gemarineerde kool kimchi kan zo’n 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

 

 

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 620 min
Bereidingstijd: 20 min
Marinertijd: 600 min
Voedingswaarden (per portie) 214 kJ / 51 kcal
Vetten: 0,3 g
Eiwitten: 3,4 g
Koolhydraten: 2,5 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)