Kool kimchi

totale tijd 620 min.
20 min. voorbereidingstijd
600 min. marineertijd

Ingrediënten

2 porties
 ½ 
Chinese kool (ca. 500 g)
1 theelepel
zout
Voedingswaarde (per portie): 214 kJ  /  51 kcal
0,3 g Vetten
3,4 g Eiwitten
2,5 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Was de Chinese kool en snijd deze in hapklare stukjes.

Stap 2

Doe de Chinese kool in een kom besprenkeld met zout.

Stap 3

Dek de kom af, verzwaar het en zet het 2-3 uur in de koelkast.

Stap 4

Knijp de Chinese kool goed uit.

Stap 5

Meng het met Kikkoman Kimchi Chilisaus, (of doe het in een diepvrieszakje) laat het een nacht in de koelkast marineren en serveer het.

Stap 6

Gemarineerde kool kimchi kan zo’n 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

Recept-ID 1019

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Was de Chinese kool en snijd deze in hapklare stukjes.

Doe de Chinese kool in een kom besprenkeld met zout.

Dek de kom af, verzwaar het en zet het 2-3 uur in de koelkast.

Knijp de Chinese kool goed uit.

Meng het met Kikkoman Kimchi Chilisaus, (of doe het in een diepvrieszakje) laat het een nacht in de koelkast marineren en serveer het.

Gemarineerde kool kimchi kan zo’n 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05
06

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.