Kruidige, in soja gemarineerde entrecotes

5 1 beoordelingen
totale tijd 45 min.
5 min. voorbereidingstijd
30 min. marineertijd
10 min. kooktijd

Umami-rijke sojasaus en verse kruiden vormen een heerlijke BBQ-marinade die de entrecote een uniek aroma geeft. Of u nu van rauwe of doorbakken biefstuk houdt, dit recept zorgt voor sappige, malse resultaten.

Ingrediënten

2 porties
2 
entrecotes (150 g elk)
1 eetlepel
citroensap
1 
takje verse rozemarijn
2 
takjes verse tijm
 ½ bos(je)
peterselie
1 theelepel
mosterd
2 
teentjes knoflook
peper naar smaak
3 eetlepels
olijfolie
1 eetlepel
tabascosaus (optioneel)
Voedingswaarde (per portie): 3384 kJ  /  846 kcal
53 g Vetten
86 g Eiwitten
5 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Doe alle marinade-ingrediënten (alles behalve de biefstuk) in een mengkom en roer ze grondig met een mixer.

Stap 2

Bedek het vlees met de gemengde marinade en zet 30 minuten in de koelkast.

Stap 3

Verwijder na deze tijd de overtollige marinade van het vlees en grill de entrecotes op hoge temperatuur gedurende 2 tot 5 minuten aan elke kant, naargelang uw voorkeur.

Recept-ID 1111

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Doe alle marinade-ingrediënten (alles behalve de biefstuk) in een mengkom en roer ze grondig met een mixer.

Bedek het vlees met de gemengde marinade en zet 30 minuten in de koelkast.

Verwijder na deze tijd de overtollige marinade van het vlees en grill de entrecotes op hoge temperatuur gedurende 2 tot 5 minuten aan elke kant, naargelang uw voorkeur.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.