Zoeken
Filter
Macaroni & kaas-noedelcup
Bookmark
3 van 93

Macaroni & kaas-noedelcup

Macaroni & kaas-noedelcup
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 1597 kJ / 381 kcal
Vetten: 17 g
Eiwitten: 14.8 g
Koolhydraten: 41.1 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 500 g pasta, bijv. kleine macaroni
  • 500 g broccoli, gehakt
  • 30 g boter
  • 20 g meel
  • 500 ml melk
  • 150 g slagroom
  • 150 g roomkaas
  • 100 g sterke cheddar, geraspt
  • Nootmuskaat geraspt
  • 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 2 el appelazijn
  • Zwarte peper, gemalen

Bereiding

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de broccoli en laat schrikken.
  2. Smelt de boter, doe het meel erbij en bak lichtbruin. Doe de melk en room erbij en laat even koken. Doe de roomkaas en cheddar erbij en verwarm tot de cheddar is gesmolten.
  3. Breng de saus op smaak met notmuskaat, sojasaus, appelazijn en peper.
  4. Meng de pasta met twee derde van de broccoli. Doe de macaroni & kaas-noedelcup in kommetjes, garneer met de resterende broccoli en serveer.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Voedingswaarden (per portie) 1597 kJ / 381 kcal
Vetten: 17 g
Eiwitten: 14.8 g
Koolhydraten: 41.1 g

Ingrediënten voor 10 portie(s)

  • 500 g pasta, bijv. kleine macaroni
  • 500 g broccoli, gehakt
  • 30 g boter
  • 20 g meel
  • 500 ml melk
  • 150 g slagroom
  • 150 g roomkaas
  • 100 g sterke cheddar, geraspt
  • Nootmuskaat geraspt
  • 2 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 2 el appelazijn
  • Zwarte peper, gemalen