Nigiri

totale tijd 30 min.
30 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
210 g
gekookte sushi-rijst
90 g
magere tonijn, in 6 gelijke stukken gesneden
90 g
vette tonijn, in 6 gelijke stukken gesneden
wasabi

Om te dippen:

Voedingswaarde (per portie): 1228 kJ  /  293 kcal

Voorbereiding

Gebruik uw rechterhand (of uw linkerhand als u linkshandig bent), neem 16 tot 18 g sushi-rijst en vorm daarmee met uw vingers en handpalm een rolletje. Stop een stukje vis tussen duim en wijsvinger en verdeel een beetje wasabi over het midden. Druk daarna de rijst op het stukje vis, draai het om en druk de vis stevig op de rijst. Doe dit net zolang tot de vis en de rijst een stevige eenheid vormen.

Recept-ID 417

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Gebruik uw rechterhand (of uw linkerhand als u linkshandig bent), neem 16 tot 18 g sushi-rijst en vorm daarmee met uw vingers en handpalm een rolletje. Stop een stukje vis tussen duim en wijsvinger en verdeel een beetje wasabi over het midden. Druk daarna de rijst op het stukje vis, draai het om en druk de vis stevig op de rijst. Doe dit net zolang tot de vis en de rijst een stevige eenheid vormen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.