Olijf-sojasausdip
Zoeken
Filter
Olijf-sojasausdip
Bookmark
251 van 306

Olijf-sojasausdip

Olijf-sojasausdip
Totale tijd 10 min
Bereidingstijd: 10 min
Voedingswaarden (per portie) 951 kJ / 227 kcal
Vetten: 21.1 g
Eiwitten: 2.9 g
Koolhydraten: 6.1 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 60 g milde, groene olijven (zonder pit)
  • 1 el citroensap
  • 6 el olijfolie
  • 4 el appelmoes
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 tl suiker
  • Grof gemalen peper
  • 2 tl kappertjes
  • Naar smaak: gehakte pijnboompitten en olijfstukjes om te garneren

Bereiding

  1. Pureer voor de dip alle ingrediënten behalve de kappertjes in een sterke mixer.
  2. Hak de kappertjes fijn, meng ze lichtjes erdoor, doe de dip in een schaaltje en serveer.

De olijf-sojasausdip past heel goed bij bijvoorbeeld:

  • dunne, vers geroosterde sneetjes stokbrood en olijven

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 10 min
Bereidingstijd: 10 min
Voedingswaarden (per portie) 951 kJ / 227 kcal
Vetten: 21.1 g
Eiwitten: 2.9 g
Koolhydraten: 6.1 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 4 el Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 60 g milde, groene olijven (zonder pit)
  • 1 el citroensap
  • 6 el olijfolie
  • 4 el appelmoes
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 tl suiker
  • Grof gemalen peper
  • 2 tl kappertjes
  • Naar smaak: gehakte pijnboompitten en olijfstukjes om te garneren