Zoeken
Filter
Omelet met champignons, boerenkool en feta
Bookmark
50 van 408

Omelet met champignons, boerenkool en feta

Deze simpele vegetarische omelet is perfect als ontbijt of brunch. Geserveerd met kruidige champignons en een slaatje van rauwe boerenkool met feta. Heerlijk en evenwichtig.

Omelet met champignons, boerenkool en feta
Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 5 min
Voedingswaarden (per portie) 2112 kJ / 505 kcal
Vetten: 30,7 g
Eiwitten: 23,7 g
Koolhydraten: 34,9 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Om te serveren:

  • 120 g champignons
  • 1 theelepel boter
  • 1 eetlepel Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • ½ theelepel peper
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 50 g boerenkool
  • 50 g feta
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 sneetjes volkorenbrood

Bereiding

1. Snijd de champignons in plakjes. Bak ze met een beetje boter goudbruin in een koekenpan en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, peper en 1 eetlepel gehakte bieslook.

2. Klop de eieren goed los en breng ze op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en peper.

3. Smelt de boter in een pan. Giet de eieren erover en bak ze afgedekt op een laag vuur tot de bovenkant stevig is. Leg de omelet op een bord.

4. Serveer met de champignons en met een mengsel van boerenkool, feta en olijfolie. Besprenkel het gerecht met citroensap en de rest van de bieslook. Serveer met brood.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 5 min
Voedingswaarden (per portie) 2112 kJ / 505 kcal
Vetten: 30,7 g
Eiwitten: 23,7 g
Koolhydraten: 34,9 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Om te serveren:

  • 120 g champignons
  • 1 theelepel boter
  • 1 eetlepel Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • ½ theelepel peper
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 50 g boerenkool
  • 50 g feta
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 sneetjes volkorenbrood