Zoeken
Filter
Ontbijtmuffins met eieren en groenten
Bookmark
53 van 408

Ontbijtmuffins met eieren en groenten

Deze simpele eiermuffins zijn perfect voor een ontspannen brunch en zijn bovendien een geweldige manier om kinderen groenten te laten eten.

Ontbijtmuffins met eieren en groenten
Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 15 min
kooktijd 25 min
Voedingswaarden (per portie) 1945 kJ / 465 kcal
Vetten: 27,9 g
Eiwitten: 26,5 g
Koolhydraten: 49 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel dikke Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels speltbloem
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 100 g courgette
  • 100 g paprika

Om te serveren:

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Klop de eieren los met yoghurt, bloem, bakpoeder en Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus. Voeg de bieslook en de in blokjes gesneden groenten toe en meng alles goed. Vet de muffinvormpjes in met Kikkoman geroosterde sesamolie en giet het beslag erin. Bak ongeveer 25 minuten in de oven.

3.Serveer ze warm met brood en rucola. Besprenkel naar smaak met Kikkoman sojasaus en Kikkoman kimchisaus.

Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 15 min
kooktijd 25 min
Voedingswaarden (per portie) 1945 kJ / 465 kcal
Vetten: 27,9 g
Eiwitten: 26,5 g
Koolhydraten: 49 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel dikke Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels speltbloem
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 100 g courgette
  • 100 g paprika

Om te serveren: