Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus
Zoeken
Filter
Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus
Bookmark
26 van 306

Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus

Gebakken eekhoorntjesbrood in een romige saus et de onweerstaanbare smaak van Kikkoman Sojasaus. Eenvoudig te bereiden en erg lekker in combinatie met vlees.

Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus
Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 5 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 1132 kJ / 272 kcal
Vetten: 25.9 g
Eiwitten: 5.3 g
Koolhydraten: 4.1 g

Ingrediënten voor 1 portie(s)

  • 150 g eekhoorntjesbrood
  • 2 eetlepels olie om mee te bakken
  • 100 ml slagroom
  • 2 theelepels dijonmosterd 2-3 eetlepels Kikkoman Sojasaus
  • Zwarte peper
  • Verse fijngesneden peterselie

Bereiding

  1. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in stukjes. Bak lichtbruin in een koekenpan met hete olie.
     
  2. Schep de paddenstoelen uit de bakpan en verwijder de resterende olie.
     
  3. Voeg room, mosterd en sojasaus toe en breng alles aan de kook. Roer tot een gladde saus.
     
  4. Voeg de paddenstoelen toe, breng het gerecht op smaak met zwarte peper en serveer warm met vlees naar keuze (bijv. biefstuk). Garneer met verse peterselie.

Producten gebruikt in dit recept

Totale tijd 15 min
Bereidingstijd: 5 min
kooktijd 10 min
Voedingswaarden (per portie) 1132 kJ / 272 kcal
Vetten: 25.9 g
Eiwitten: 5.3 g
Koolhydraten: 4.1 g

Ingrediënten voor 1 portie(s)

  • 150 g eekhoorntjesbrood
  • 2 eetlepels olie om mee te bakken
  • 100 ml slagroom
  • 2 theelepels dijonmosterd 2-3 eetlepels Kikkoman Sojasaus
  • Zwarte peper
  • Verse fijngesneden peterselie