Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus

totale tijd 15 min.
5 min. voorbereidingstijd
10 min. kooktijd

Gebakken eekhoorntjesbrood in een romige saus et de onweerstaanbare smaak van Kikkoman Sojasaus. Eenvoudig te bereiden en erg lekker in combinatie met vlees.

Ingrediënten

1 porties
150 g
eekhoorntjesbrood
2 eetlepels
olie om mee te bakken
100 ml
slagroom
2 theelepels
dijonmosterd
Zwarte peper
Verse fijngesneden peterselie
Voedingswaarde (per portie): 1132 kJ  /  272 kcal
25,9 g Vetten
5,3 g Eiwitten
4,1 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in stukjes. Bak lichtbruin in een koekenpan met hete olie.

Stap 2

Schep de paddenstoelen uit de bakpan en verwijder de resterende olie.

Stap 3

Voeg room, mosterd en sojasaus toe en breng alles aan de kook. Roer tot een gladde saus.

Stap 4

Voeg de paddenstoelen toe, breng het gerecht op smaak met zwarte peper en serveer warm met vlees naar keuze (bijv. biefstuk). Garneer met verse peterselie.

Recept-ID 890

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in stukjes. Bak lichtbruin in een koekenpan met hete olie.

Schep de paddenstoelen uit de bakpan en verwijder de resterende olie.

Voeg room, mosterd en sojasaus toe en breng alles aan de kook. Roer tot een gladde saus.

Voeg de paddenstoelen toe, breng het gerecht op smaak met zwarte peper en serveer warm met vlees naar keuze (bijv. biefstuk). Garneer met verse peterselie.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.