Zoeken
Filter
Pittige kimchiramen met varkensvlees
Bookmark
55 van 413

Pittige kimchiramen met varkensvlees

Dit ramenrecept bereid je in een handomdraai dankzij de Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi en Kikkoman ramenbasis voor soep. Doseer de pittigheid naar smaak. Met een knapperig element dankzij de zelfgemaakte kimchi.

Pittige kimchiramen met varkensvlees
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 2573 kJ / 614 kcal
Vetten: 20,3 g
Eiwitten: 29,1 g
Koolhydraten: 71,7 g
Verzadigd vet: 20,3 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Voor de kimchiramensoep:

 

Bereiding

  1. Bereid kimchi volgens het recept.
  2. Roerbak het varkensvlees, de kimchi en ui met Kikkoman geroosterde sesamolie en breng op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus.
  3. Kook de spinazie.
  4. Snijd de gekookte eieren naar wens.
  5. Snijd de lente-uitjes in kleine stukjes.
  6. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Breng in een pan ca. 420 ml water aan de kook en meng dit met 30 ml Kikkoman ramenbasis voor soep en 60 ml Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi.
  8. Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.
  9. Leg het geroerbakte varkensvlees met de kimchi en de gekookte spinazie op de noedels en garneer met ei en lente-uitjes.
  10. Strooi er wat chilivlokken overheen.
Totale tijd 30 min
Bereidingstijd: 10 min
kooktijd 20 min
Voedingswaarden (per portie) 2573 kJ / 614 kcal
Vetten: 20,3 g
Eiwitten: 29,1 g
Koolhydraten: 71,7 g
Verzadigd vet: 20,3 g

Ingrediënten voor 2 portie(s)

Voor de kimchiramensoep: